Rendelés, információk

Kérjük hívjon a 20-320-6394 mobil számon vagy érdeklődjön a jabuga@jabuga.hu mail címen!

Adatkezelés: Számunkra nem szükséges valós adatainak megadása. Név: ahogy kívánja, hogy megszólítsuk. Kiszállásra, kiszállításra történő ajánlat szállítási címre: szomszédos nagyobb út, utca is megfelelő. Elérhetőség: legyen akár ideiglenes email cím, csak kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.

Kiszállás, kiszállítás: A helyszínre történő kiszállás, termék kiszállítás 150 Ft + ÁFA / km. A helyszíni szerelésre történő kiszállás 2 fővel a 8 órát meghaladó szerelés esetén 150 Ft / km + ÁFA, míg a 8 óra szerelési időn belüli kiszállás 190 Ft / km + ÁFA. Egyedi beépítések esetén a 100 km feletti kiszállításokat a rendelési volumen függvényében egyedileg kedvezményezzük. A távolság kalkulációja bármely számítógépes útvonaltervező (pl. útvonalterv) legrövidebb út csak oda számítása alapján székhelyünk: 2300 Ráckeve Kossuth L. u. 64. és az Ön címe között. A kiszállítások éves beárazása tekintetében az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Rakodás, parkolás: Az áltatunk történő kiszállítás mindig a beépítés helyszínéig szól, de fizetős parkolóövezetben és/vagy emeletre vagy nagyobb távolságba történő rakodás már nagyobb költséget jelenthet, melyet külön kell kalkuláljunk. Felmérőnk segítségével előre informálódunk a körülményekről, ezért a várható költségeket rendeléskor már pontosan tudjuk jelezni.

Postázás, csomagküldés: Az erre alkalmas termékeket postai vagy csomagküldő szolgálattal juttatjuk el Önnek. Az egyes csomagolási és postázási költségek nincsenek a termékek árába beépítve, a díjak a vonatkozó termékek esetén külön fel vannak tüntetve. (A szolgáltatás most kerül bevezetésre, beárazásra, ezért ha egy termék egyénileg szerelhetőként van megjelölve, de még nincsenek a díjak feltüntetve, akkor kérjük érdeklődjön közevetlenül elérhetőségeinken a lehetőségről.)

Személyes átvétel: A termékeket személyesen előre egyeztetett időpontokban székhelyünkön: 2300 Ráckeve Kossuth L. u. 64 címen veheti át.

Gyűjtőfuvar: Ha egy irányba netán egynél több terméket kell kiszállítani, akkor a fuvarköltséget egy kalkulálható gyűjtőcímig értelemszerűen elosztjuk az egyes szállítások között. Az ilyen szállítás nagyon esetleges, de ha felmerül a lehetősége, akkor erről tájékoztatjuk.

Beárazott termékek: Ezeket a termékeket a megjelölt külméreteig bezáróan közvetlenül, egyeztetés nélkül is rendelheti.

Beárazások: Az árában kalkulált anyagok beszerezhetősége, valamint az alapanyagárak folyamatosan pulzálnak, emiatt a feltüntetett árakat rendelés előtt visszaigazoljuk, szükség esetén aktualizáljuk! A beárazott kombinációk ágyhelyei csak akkor tartalmaznak ágyrácsot, csak ha az külön fel van tüntetve. Az árazott ágyhelyek standard ágyrácsok, ágybetétek fogadására alkalmasak. A feltüntetett szerelési díj csak a beépített kombinációk esetén tartalmazza a padlószegély megbontásával és visszaillesztésével járó költségeket.

Egyedi elképzelések: Nézze át megoldásainkat és kérje azokat kisebb változtatásokkal, egyedi méretben, vagy egy-egy összeállítás legyen kiindulópontja egyedi elképzeléseinek. Ha a megoldások között nem talál az elképzelésének valót, akkor lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken és mi részletesen informáljuk az egyedi beépítések lehetőségeiről.

Felületkezelés: Vízbázisú, valamint gyerekjátékokra alkalmas festékeket használunk. Alapszíneink: kék, napsárga, citromsárga, okker, piros, narancssárga, sötétzöld, fehér, fekete. Kisebb mennyiségben színeket magunk is keverünk, nagyobb mennyiségre pedig RAL színkód alapján tudunk festéket és pácot rendelni. Egyéb, hozott festékből is dolgozunk, amennyiben az vizes bázisú. Az alapszínektől eltérő festékek esetén csak az egyedi festék és beszerzési költségét számítjuk fel. A festékeket kézi ecseteléssel hordjuk fel, melynek jellemzőiről a terméktájékoztatóban olvashat részletesebben.

Alapanyag: A galériák készítésénél és a beépítések során építési lucfenyő alapanyagot, míg a mobil galériák, gyerekágyak, magaságyak és galériaágyak esetén asztalos borovi fenyő alapanyagot használunk. Az alapanyagok jellemzőiről a láblécben elérhető általános tájékoztatóban olvashat.

Előleg: Egyedi kombinációknál az anyagköltség függvényében a teljes díj 35-40 %-át kérjük el. Az előleg megfizetése történhet banki átutalással is, de ekkor figyelnie kell arra, hogy arról a címről utaljon, melyre később a számlát szeretné kérni. Standard méretű, előre megtervezett termékeket 10 %-os kaucióval is meg tud rendelni.

Végteljesítés: A fennmaradó részt a helyszíni szerelés befejezését követően a kombináció átadásakor kell megfizetni. A fennmaradó rész banki átutalással történő megfizetése esetén a kombináció készre jelentését követően, a helyszíni szerelés előtt kell a kombináció árát megfizetni. Ekkor lehetősége van a szereletlen kombinációt műhelyünkben megtekinteni.

Garancia: A törvényben meghatározott és kötelezett garanciákat vállaljuk. Szerkezeteinkre 3 év garanciát vállalunk, mely értelemszerűen nem terjed ki a szakszerűtlen átépítésekre és a nem rendeltetésszerű használatra, valamint a tájékoztatóban közölt biztonsági figyelmeztetések be nem tartása okán bekövetkező meghibásodásokra.


Gyakori kérdések:

Hol nézhetők meg a kombinációk?
A nyilvános helyeken elhelyezett galériákat a referencialistában tüntettük fel, míg alapanyagokról, színekről műhelyünkben vagy helyszíni felmérés során tud informálódni.

Milyen átfutással kell számolni?
Átlagos kombinációk 1-1.5 hét alatt készülnek el, és általában 4 hétre vagyunk előre betáblázva.

Kérnek-e előleget?
Igen. A teljes díj 40%-át, mint anyagköltség előleget kérjük el.

Mindenképp szükséges a helyszíni felmérés?
Nem. Mi igen jól kommunikálunk a neten, ezért az egyértelmű beépítésekhez, a beépítést nem igénylő szerkezethez nem feltétlenül szükséges a felmérés.

Mindenképp szükséges a helyszíni szerelés?
Nem. A beépítést nem igénylő szerkezeteket, egyszerűbb kombinációkat barkácsolásban jártasabb személy össze tudja állítani.

Önöknél miért díjköteles a helyszíni kiszállás, kiszállítás?
Az ország teljes területére végzünk kiszállásokat és kiszállításokat, ezért ha ennek árát a kombinációk árába építenénk be, akkor a különböző helyszíneken lakó megrendelőinknek feleslegesen aránytalanná válna kombinációink ára.

A spórolni akaró megrendelőink az összeszerelést nem feltétlenül igénylő kombinációk egyéni elszállítása esetén kiszállítási és összeszerelési díjtól mentesen, kedvezőbb áron juthatnak így hozzá egyedi készítésű kombinációkhoz.


vissza az oldal elejére..

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..