bemutatkozás

2007 óta foglalkozom gyerekszobák és játszószobák tervezésével és kivitelezésével. A kezdeti elképzelés, a játszóbútorok és galériák kivitelezése több terület és szerkezeti forma kipróbálását igényelte, ezért a több mint tíz évet felölelő fotóállomány változatos, a szerkezeti lehetőségek pedig igen sokrétűek.

Elsősorban fából készült szerkezetekkel, általában nagyobb magasságok elérésére tervezek olyan kialakításokat ahol kisebb korú gyermekek biztonságot adó oldalmellvédek között magas szintekre juthatnak fel, ahol magas korlátok és kiesésvédő panelek mellett biztonságosan tartózkodhatnak. És ha biztonságosan feljuthat miért menne csak lépcsőn, amikor rámpán vagy kötéllétrán is mehet? Egy gyerekkor csak egyszer adatik, ezért a lehetőségekhez mérten, de amennyire csak lehet édesítsük meg gyermekünknek.


Hodinka László, Mobiodin Kft.
 
                                  Hodinka László, tervezés, kivitelezés

Mi alapján tervezünk?

A Jabuga gyerekbútor kombinációknak körülményes az ajánlatozása. A sok részlet miatt már ajánlati fázisban szinte készre kell tervezzük a kombinációt, mert az árat nem is a terjedelem, hanem inkább az összetettség, a munkaigényes részletek és a színes elemek, felületek száma és kidolgozottsága határozza inkább meg. Milyen szempontok szerint tervezünk?
  • a gyerek kora, neme
  • megfelelő korlát, feljáró
  • szerkezettípus
  • a beépítés méretei
  • szabad falszakaszok
  • az Ön elképzelése

GYEREK(EK)

Adja meg a gyerek korát és nemét, hogy tudjuk fiús vagy lányos színekben és formákban gondolkodjunk-e. Mondja meg, hogy Ön milyen magas korlátot, milyen feljárót tart célszerűnek neki.

SZOBA

Látnunk kell a méreteket, szabad falszakaszok hosszát, az ajtó és ablak pozícióját és nyitásirányát. Összetett kombináció esetén jobb, ha az egész alaprajzot látjuk.

ELKÉPZELÉS

Írjon pár sorban arról, hogy mit szeretne. Ha adott fotókon megtetszett egy-egy részlet, akkor hivatkozzon a megoldásra. Ha külföldi oldalon talált valami szépet, akkor mellékelje a fotót is.

SZERKEZET

Az ágy (vagy galéria) lehet falhoz épített, a szoba adottságait legjobban kihasználó beépítés, vagy lehet elköltöztethető, a szoba másik sarkába egy mozdulattal átrendezhető is. Közel 12-féle szerkezettel dolgozunk (közöttük játszó és félmobil szerkezetekkel is), ahol a szerkezetek eltérő munka és anyagigényűek.

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..