bemutatkozás

Mi elsősorban abban vagyunk jók, hogy masszív fa szerkezeteket építünk, és kisebb korú gyermeket biztonságos körülmények között fel tudunk juttatni magas szintekre, ahol magas korlátok és kiesésvédők között biztonságosan tartózkodhat. Megoldásaink azoknak jöhetnek jól, akiknek kisebb korú a gyermeke, vagy a nagyobb testvérnek van egy kisebb korú tesója.

Magunk is családosak vagyunk, ezért legalább annyira óvjuk gyermekét, mint amennyire Ön óvja; a biztonsági kérdésekre tehát nagy hangsúlyt fektetünk. Kis cég vagyunk, ezért gyakorlatilag egy kézben összpontosul a tervezés, a gyártás és kivitelezés, ezért az elmúlt 8 év alatt még egyszer se fordult elő, hogy nem az készült el, amit kértek. Mindezt pedig úgy, hogy a kezdetektől zömmel távfelmérésben dolgozunk, a megrendelővel sokszor még összetett kombináció esetén is csak a helyszíni szereléskor találkozunk személyesen. Jártunk így már Bécsben, Nagyszombaton (Trnava), Szentesen. Baján, Sátoraljaújhelyen, Komlón, Szombathelyen, és még az ország számos egyéb pontján.

Bővebben erről..


Az Ön kapcsolattartója:

Hodinka László, Mobiodin Kft.
 
                                  Hodinka László, tervezés, kivitelezés

Mi alapján tervezünk?

A Jabuga gyerekbútor kombinációknak körülményes az ajánlatozása. A sok részlet miatt már ajánlati fázisban szinte készre kell tervezzük a kombinációt, mert az árat nem is a terjedelem, hanem inkább az összetettség, a munkaigényes részletek és a színes elemek, felületek száma és kidolgozottsága határozza inkább meg. Milyen szempontok szerint tervezünk?
  • a gyerek kora, neme
  • megfelelő korlát, feljáró
  • szerkezettípus
  • a beépítés méretei
  • szabad falszakaszok
  • az Ön elképzelése

GYEREK(EK)

Adja meg a gyerek korát és nemét, hogy tudjuk fiús vagy lányos színekben és formákban gondolkodjunk-e. Mondja meg, hogy Ön milyen magas korlátot, milyen feljárót tart célszerűnek neki.

SZOBA

Látnunk kell a méreteket, szabad falszakaszok hosszát, az ajtó és ablak pozícióját és nyitásirányát. Összetett kombináció esetén jobb, ha az egész alaprajzot látjuk.

ELKÉPZELÉS

Írjon pár sorban arról, hogy mit szeretne. Ha adott fotókon megtetszett egy-egy részlet, akkor hivatkozzon a megoldásra. Ha külföldi oldalon talált valami szépet, akkor mellékelje a fotót is.

SZERKEZET

Az ágy (vagy galéria) lehet falhoz épített, a szoba adottságait legjobban kihasználó beépítés, vagy lehet elköltöztethető, a szoba másik sarkába egy mozdulattal átrendezhető is. Közel 12-féle szerkezettel dolgozunk (közöttük játszó és félmobil szerkezetekkel is), ahol a szerkezetek eltérő munka és anyagigényűek.

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..