4 tesó békességben
 

4 tesó békességben   4 tesó békességben   4 tesó békességben  

Egy gyerekszoba 4 egyenlő részre való felosztása, ahol minden gyermek számára jut egy becsukható ablakkal és tolóajtóval elzárható önálló kuckó és alatta szeparált játszó vagy tanulóhely. A kuckók tárolásra alkalmas fiókos lépcsőn keresztül közelíthetőek meg. Ilyen praktikus és egyben szerethető gyerekszobai kialakításra több példát is talál mind a megoldások részben a gyerekszoba, játszószoba, mind a www.gyerekbutoronline.hu kapcsolódó oldalon a kategóriák menürész alatt.

Biztonságos galéria
 

Biztonságos galéria   Biztonságos galéria   Biztonságos galéria  

Tárolásra is alkalmas osztó szintű tornyok, kombinált feljutás biztosító feljárók, kiesésvédők és feljutást gátló lapok, plafonig érő kötélháló betétes korlát magasítás biztonsági megoldásaink alapkészletei, melyekről a megoldások alatt a korlátok, feljárók, szülőbarát megoldások menüiben tud tájékozódni.

Játszószoba kisházzal
 

Játszószoba kisházzal   Játszószoba kisházzal   Játszószoba kisházzal  

Kisebb, átlagos méretű gyerekszobák is alkalmasak játszószobai tervek megvalósítására. A fő hely egyaránt lehet játszásra alkalmas házikó, de lehet szabvány ágyhely is. A változatos feljárók önmagukban is adhatnak játékosságot, de mászóháló, bordásfal, csúszda, sőt még kötélhíd és kötélpálya is kerülhet kialakításra. Játszószobákról mind a megoldások menüiben, míg összeállítás példákról www.gyerekbutoronline.hu oldalunkon is tájékozódhat.

Tűz van babám!
 

Tűz van babám   Tűz van babám   Tűz van babám  

A szoba nem túl praktikus méretű beugrója beépítéssel jól kihasználható, és már kisebb formai elemkészlettel a gyermek kedvenc kuckója lehet. Tűzoltóautó, hajó, vonat, autó, kisház, repülő, és még ki tudja mi mennyiféle forma választható ehhez. A már felhasznált formákról a megoldások rész alatt van egy régebbi gyűjtemény, míg a Facebook és Instagram közösségi oldalunk több új képet is talál.

Házikóágyak
 

Házikóágyak   Házikóágyak   Házikóágyak  

Legyen csúszdával vagy beépítésként, emeletes elrendezésben, magaságyként vagy a megszokottabb formákban, a ma közkedvelt házikóágyakból többféle megoldást is talál. Tematikus gyűjteményt www.gyerekbutoronline.hu kapcsolódó oldalunkon állítottunk össze.

Magas és emeletes gyerekágyak, csúszdás ágyak
 

Magas és emeletes gyerekágyak, csúszdás ágyak   Magas és emeletes gyerekágyak, csúszdás ágyak   Magas és emeletes gyerekágyak, csúszdás ágyak  

Ágyakról elsősorban gyerekbutoronline.hu kapcsolódó oldalunkon tud tájékozódni, míg ezen az oldalon az ágy egy önhordó szerkezet típust jelöl, melyből összetett kombinációk is készülhetnek.

7 érv a Jabuga mellett..

Hogyan kérjek ajánlatot?

1

Küldje el a szoba alaprajzát, és írjon pár szóban arról, mit is szeretne!

Bővebben erről..
2

Átnézzük a kapott anyagot, és vagy rögtön ajánlatot vagy bekerülési költségbecslést adunk.

Bővebben erről..